Termeni și condiții

Termeni si condiții

Sunteți sfătuiți să furnizați adresa de livrare cât mai corectă și completă incluzând codul poștal pentru a avea parte de o livrare cât mai lipsită de întârzieri.

A. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin crearea unui cont sau finalizarea comenzii pentru prima dată (alternativă de creeare a unui cont) pe edituracaietesilvane.ro, vă dați acordul să folosim informațiile furnizate de dumneavoastră în scopul livrării produselor dorite. De asemenea, în cazul în care vom folosi un modul tip newsletter,  abonarea la newsletter atrage consimțământul dumneavoastră de a vă folosi adresa de email în scopul promovării ofertelor de produse sau pentru invitarea la evenimentele editurii. Robotul destinat acestui tip de serviciu înregistrează datele personale pe care le introduceți (email, telefon, localitatea sau vârsta… ) pentru a vă prezenta numai produsele relevante situației dumneavoastră. Puteți oricând să folosiți emailul de contact pentru a solicita ștergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date.

Pentru sesizări, anularea sau returnarea unei comenzi, contactați-ne:
– prin Email la comenzi@edituracaietesilvane.ro sau
– prin Telefon la 0260 612 870
Mai multe detalii despre termeni și condiții găsiți în josul acestei pagini.

B. Returnarea comenzii fără motiv

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice. Pentru a înregistra cât mai repede returnarea, vă sfătuim să ne scrieți un Email la comenzi@edituracaietesilvane.ro menționând renunțarea la comandă.

C. Produsul primit nu este cel comandat?

Contactați-ne prin Email la contact@edituracaietesilvane.ro sau prin Telefon la 0260 612 870. Păstrați produsul în starea livrării inițiale pentru a-l returna curierului, iar editura vă va trimite un nou exemplar foarte curând. Cheltuielile de expediție în această situație vor fi suportate de către editură.

TERMENI ȘI CONDIȚII GDPR

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.edituracaietesilvane.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest website în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.edituracaietesilvane.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj denumita în continuare Editura Caiete Silvane nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, de-compilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni. Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.edituracaietesilvane.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmare din partea Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Accesul și utilizarea paginii www.edituracaietesilvane.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.edituracaietesilvane.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.edituracaietesilvane.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.edituracaietesilvane.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.edituracaietesilvane.ro

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– ne-afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele sub marca Editura Caiete Silvane, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.edituracaietesilvane.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj în lipsa unor acorduri ulterioare.

Editura Caiete Silvane nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoana, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Editura Caiete Silvane nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Editura Caiete Silvane prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului website vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Editurii Caiete Silvane , dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Editura Caiete Silvane utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Editura Caiete Silvane nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care vizitează site-ul www.edituracaietesilvane.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct, soluționarea de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site), alte activități întreprinse de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 363/2018 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.